De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Buiten

€0,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Moe van het zoeken naar een parkeerplek in Amsterdam? Het vinden van een parkeerplek in Amsterdam kan soms lastig zijn. Bij Parkeerterrein Westerpark kunt u nu uw eigen parkeerplek reserveren. Bij ons kunt u met de laagste prijsgarantie een parkeerplaats reserveren. Hiermee is het ellenlang zoeken naar een parkeerplaats verleden tijd.

Dichtbij Westergasfabriek

Parkeerterrein Westerpark is gelegen naast het Westerpark. Na een lange reis kunt u uw benen dus strekken in het prachtige stadspark. In het Westerpark bevinden zich ook historische fabrieksgebouwen. Eén van de fabrieksgebouwen is de Westergasfabriek. Hier zijn regelmatig culturele evenementen gaande. Bekijk hun website om te zien wanneer de evenementen plaatsvinden. Bent u van plan om een evenement van Westergasfabriek bij te wonen? Dan is een parkeerplek bij Parkeerterrein Westerpark ideaal. Binnen een paar minuten lopen bent u op het terrein van de Westergasfabriek. Vanaf Parkeerterrein Westerpark is het daarnaast een kwartiertje lopen naar station Sloterdijk. Een dagje Amsterdam centrum is dan ook goed mogelijk. Er is een goede verbinding vanaf station Sloterdijk richting de binnenstad.

Voordelig parkeren

Het voordeel van rondom Amsterdam parkeren kunt u bij Parkeerterrein Westerpark ervaren. De prijs is een stuk lager dan wanneer u parkeert in de binnenstad. Parkeer op een rustige locatie met de zekerheid van een parkeerplek. U kunt uw auto op een open terrein parkeren. Parkeerterrein Westerpark heeft daarnaast een fijne locatie. Het ligt aan een kruispunt, hierdoor kunt u op de terugweg snel uw weg vervolgen. Boek uw parkeerplaats direct bij ParkerenAmsterdamCentrum. Na uw reservering, krijgt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Het is natuurlijk goed mogelijk dat u met een dringende vraag zit. Wij helpen u daar graag mee. U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

24/7 geopend
Geen limiet aan de doorrijhoogte
Rolstoelvriendelijk

Nadelen

Niet mogelijk om overdekt te parkeren
Geen oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

0 minuten
  • Ingang parkeerplaats Westerpark

Locatie parkeerterrein

Haarlemmerweg 504

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum