PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Overtoom

Als u dichtbij Amsterdam centrum wilt parkeren, dan bent u op het juiste adres bij de Parkeergarage Overtoom. De parkeergarage is gelegen naast het Vondelpark en het is slechts een paar minuten lopen naar het Leidseplein, Museumplein en het centrum van Amsterdam. Parkeren rondom het centrum van Amsterdam is vaak lastig. Veel plekken zijn meestal al bezet en prijzig. Via ParkerenAmsterdamCentrum kunt u uw parkeerplek gegarandeerd vastleggen en dat ook nog eens voor een lagere prijs. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Sleutel niet afgeven
  • Beveiligingscamera's

Adres
Tweede Constantijn Huygensstraat 4, 1054CT, Amsterdam

Dichtbij veel bezienswaardigheden

Een dagje Amsterdam wordt nog gemakkelijker wanneer u vooraf een parkeerplaats heeft gereserveerd. De parkeergarage Overtoom is het ideale startpunt om veel bezienswaardigheden, theaters en restaurants te bezoeken. Binnen een paar minuten lopen stapt u de stadsschouwberg in van Amsterdam. Als u door het Vondelpark loopt, dan komt u uit bij het Van Gogh museum en het Rijksmuseum. Met alle bezienswaardigheden in de buurt kunt u zich gerust een hele dag vermaken. Bij Parkeergarage Overtoom hoeft u zich daarbij niet druk te maken over de tijd. De parkeergarage is 24/7 open.

Beveiligd parkeren

Wanneer u uw parkeerplaats reserveert, dan hoeft u niet langs de ticketmachine. Via een toegangsdeur aan de achterkant kunt u de garage binnenrijden. U hoeft dus niet meer te wachten op de andere auto's, maar u kunt gelijk naar binnenrijden. Uw auto staat overdekt geparkeerd en wordt goed beveiligd door een toegangsdeur. Tijdens het parkeerverblijf hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw auto. Geïnteresseerd in hoe u het beste een parkeerplek kunt uitzoeken, bekijk dan onze parkeertips. Deze tips maken het u nog gemakkelijker om een parkeerplaats te reserveren. Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin verdere uitleg.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Leidseplein 0.6 km

Museumplein 0.8 km

Vondelpark 1 km

Jordaan 1.2 km

Kalverstraat 1.5 km

Anne Frankhuis 1.5 km

De Wallen 1.6 km

Albert Cuypmarkt 1.6 km

Zuidas 1.6 km

Foodhallen 1.6 km

UMC Ziekenhuis 1.6 km

De RAI 1.6 km

Westergasfabriek 1.7 km

De Dam 1.8 km

Centraal Station 2.4 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken