PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Prins Hendrikkade

9 uren parkeren (25/10/2021 10:00 - 25/10/2021 19:00)

Parkeergarage Prins Hendrikkade is gelegen aan één van de grote straten door Amsterdam. Vlakbij deze parkeergarage vindt u Nemo Science Museum, het Centraal Station en de bibliotheek. De Prins Hendrikkade kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig zijn er veel interessante bezienswaardigheden in de buurt. Ga cultuur snuiven in de bruisende stad en parkeer uw auto goedkoop aan de Prins Hendrikkade.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Sleutel niet afgeven
  • Beveiligingscamera's

Adres
Prins Hendrikkade 20A, 1012 TL, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,10
Lift aanwezig:Ja

Parkeren in Amsterdam centrum

Als u wilt parkeren in het centrum van Amsterdam, naast het Centraal Station, dan parkeert u bij Parkeergarage Prins Hendrikkade. Het is 10 minuten rijden vanaf de ringweg A10. Wanneer u eenmaal geparkeerd heeft, loopt u binnen 5 minuten in het winkelcentrum. Ook diverse musea en culturele trekpleisters zijn op loopafstand. Bekijk bijvoorbeeld de gewassen beelden in Madame Tussauds of ga gruwelen in de Amsterdam Dungeon. Liever de musea bekijken? Neem dan de tram richting het Museumplein waar u het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Rijksmuseum treft. In deze bruisende stad kunt u zich zonder twijfel een hele dag vermaken.

Goedkope parkeergarage bij bekende gebouwen

U begint uw dag als u weet waar u kunt parkeren. Dit neemt de stress weg van het zoeken naar een parkeerplek in een drukke buurt. Parkeren op de Prins Hendrikkade is niet alleen een handige parkeerlocatie, maar ook een mooie. In de buurt zijn veel bekende gebouwen, waaronder het indrukwekkende Victoria Hotel op de hoek van de Damrak dichtbij het Centraal Station. Ook de Sint Nicolaasbasiliek maakt een goede indruk aan de Zeedijk. Ondanks dat u in het centrum parkeert, kunt u hier voordelig parkeren. Zo bent u vaak goedkoper uit wanneer u vooraf reserveert. Daarbij weet u direct waar u gaat parkeren en kan uw dag dus perfect plannen. Parkeergarage Prins Hendrikkade is gedurende de gehele dag en nacht open. Ook wordt het bewaakt door middel van cameratoezicht. Bekijk ook Parking Centrum Oosterdok voor een parkeerplaats. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Jordaan 0.4 km

Anne Frankhuis 0.8 km

Leidseplein 0.8 km

Westergasfabriek 1 km

Kalverstraat 1 km

Zuidas 1 km

Foodhallen 1 km

UMC Ziekenhuis 1 km

De RAI 1 km

De Wallen 1.1 km

De Dam 1.2 km

Museumplein 1.4 km

Vondelpark 1.7 km

Centraal Station 1.8 km

Albert Cuypmarkt 2 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken