Parking Centrum Oosterdok

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Snel, veilig en betaalbaar. Dat kenmerkt Parking Centrum Oosterdok. Deze parkeerarage staat bekend om zijn lage dagtarief. De parking heeft ook een capaciteit van 1.369 parkeerplekken en is daarmee de grootste en de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. U kunt deze parking vinden op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam Centraal Station.

  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Oosterdokskade 154, 1011 DK, Amsterdam

Elektrische oplaadpunten:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Parkeren Amsterdam Centrum

Door de gunstige ligging kunt u lopend naar onder andere de grachtengordel, Kalverstraat, het Paleis op de Dam en Madame Tussauds. Door de grote van de garage zijn er meerdere uitgangen. Welke uitgang u moet hebben voor uw bezoekdoelen, staan helder aangegeven op de borden. Ook als u een bezoekje wilt brengen aan Science Center NEMO, Scheepvaartmuseum of Hannekes Boom kunt u hier goedkoop parkeren. Wederom kunt u lopend naar uw bestemming, dit duurt hooguit 15 minuten. De ingang van Parking Centrum Oosterdok is aan de Oosterdoksstraat. U rijdt naar de garage in slechts 8 minuten vanaf de ring. Parking Centrum Oosterdok staat op de borden vanaf de A10 Noord en Oost aangegeven als 'Parking Oosterdok'.

Voorzieningen van parkeergarage in hoofdstad

De beheerder is 24 uur per dag en 7 dagen per week fysiek aanwezig op locatie. Mocht u dus enkele vragen hebben ter plekke, dan kunt u die gerust stellen aan de beheerder. De parkeerlocatie blijft ook 24/7 geopend. Met een maximale doorrijhoogte van 2.10 kunt u parkeren op ruime, schone en veilige parkeerplekken. Zelfs aan elektrische auto's is gedacht. In de garage zijn namelijk ruim 10 oplaadpunten beschikbaar, deze zijn verdeeld over beide niveaus. Kortom, parkeer tegen scherpe tarieven in de grootste parking van hartje Amsterdam! Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail in uw mail- of spambox met verdere praktische informatie. Bekijk onze parkeertips voor de beste voorbereiding op het parkeren.

Over Parking Centrum Oosterdok

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Bewaker ter plaatse
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 0.6 km

Centraal Station 0.6 km

De Dam 1 km

De Wallen 1.2 km

Foodhallen 1.2 km

UMC Ziekenhuis 1.2 km

De RAI 1.2 km

Zuidas 1.2 km

Kalverstraat 1.3 km

Westergasfabriek 1.3 km

Anne Frankhuis 1.6 km

Jordaan 1.9 km

Leidseplein 2.2 km

Albert Cuypmarkt 2.5 km

Museumplein 2.7 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk