Parkeergarage Nieuwendijk

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeergarage Nieuwendijk is perfect als u wilt parkeren in het centrum van Amsterdam vlakbij alle toeristische attracties. Zo kunt u veel interessante bezienswaardigheden bezoeken, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het reizen. Daarnaast bespaart u tijd door vooraf te reserveren. Hierdoor hoeft u namelijk niet lang te zoeken naar een parkeerplek in het centrum.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Afgesloten parkeerterrein
  • Beveiligingscamera's

Adres
Nieuwezijds Kolk 18, 1012 PV, Amsterdam

Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:1,90
Lift aanwezig:Ja

Verken zorgeloos Amsterdam met goedkoop parkeren

Veel bekende toeristische trekpleisters bevinden zich in de buurt van Parkeergarage Nieuwendijk. Zo kunt u vanaf de parkeerlocatie lopend naar Body Worlds, de Dam, het Anne Frank huis, Madame Tussauds en het Koninklijk Paleis. Dit betekent dat uw dag goed gevuld kan zijn met veel interessante activiteiten. Door voordelig te parkeren in Amsterdam, houdt u meer budget over om leuke dingen te doen in de stad zelf. Pak bijvoorbeeld de metro naar het Leidseplein of het Vondelpark en ga gezellig op het terras zitten. De tramhalte Dam ligt op 5 minuten loopafstand van de parkeergarage. Deze tram heeft verbinding door de hele stad. Verken dus zorgeloos de stad waarbij u enkel hoeft na te denken over waar u graag heen wilt. Zorgen over het parkeren is hierbij verleden tijd.

De gewenste parkeerlocatie online reserveren

Parkeergarage Nieuwendijk van Q-Park heeft een capaciteit van 400 parkeerplaatsen. Met een maximale doorrijhoogte van 1.90 meter kunt u de gehele dag én nacht in- en uitrijden. De parkeerlocatie is namelijk 24/7 geopend. Wilt u zich graag goed oriënteren op de diverse parkeerlocaties? Bekijk onze prijsvergelijker en zoek uw gewenste locatie. Zou u liever iets meer buiten het centrum willen parkeren? Parking Centrum Oosterdok of Parkeergarage Waterlooplein zijn dan misschien wel geschikt voor u. Als u nog vragen heeft over een bepaalde parkeerlocatie of het parkeren in het algemeen, dan kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Over Parkeergarage Nieuwendijk

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Dam 0.4 km

Centraal Station 0.4 km

Foodhallen 0.4 km

UMC Ziekenhuis 0.4 km

De RAI 0.4 km

Zuidas 0.4 km

Westergasfabriek 0.5 km

De Wallen 0.6 km

Kalverstraat 0.7 km

Anne Frankhuis 0.7 km

Jordaan 1.1 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 1.4 km

Leidseplein 1.6 km

Museumplein 2.3 km

Albert Cuypmarkt 2.3 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk