PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Veiligheid

#
Is parkeren via ParkerenAmsterdamCentrum betrouwbaar?

De partijen waar wij mee samenwerken bieden goede voorzieningen op de parkeerplaatsen. Wij gaan enkel met deze betrouwbare parkeerlocaties samenwerkingen aan. Bezoekers van deze parkeerlocaties kunnen de parkeerplaats ook beoordelen op hun services en diensten. U krijgt als bezoeker deze beoordelingen ook te zien.

#
Zijn de parkeerplaatsen allemaal beveiligd?

Alle parkeergarages en parkeerterreinen zijn voorzien met de basis bewaking zoals een slagboom en omheining. Het verschilt verder per parkeerlocatie wat voor voorzieningen zijn getroffen. De meeste parkeergarages zijn voorzien van CCTV bewaking en een bewaker. Bij de detailpagina van de parkeerlocatie ziet u welke maatregelen zijn getroffen voor die specifieke locatie. Kijk ook eens op onze parkeertips pagina om diefstal te voorkomen.

#
Wat moet ik doen bij schade?

Wilt u schade melden? Dan kunt u de contactgegevens vinden van de parkeeraanbieder in de bevestigingsmail. Bij haar kunt u het schadeformulier invullen. Om de situatie goed inzichtelijk te hebben, verzoeken wij u om na het voorval het formulier binnen drie werkdagen in alle volledigheid in te vullen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken