PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Reserveren

#
Welke tijden vul ik bij het reserveren in?

Om de beschikbare parkeerlocaties te zien, vult u de parkeertijden in waarop u wilt gaan parkeren. Stel u wilt de hele dag parkeren in Amsterdam, dan heeft u al snel te maken met het maximale dagtarief en maken de tijden minder uit waarop u parkeert. Wilt u daarentegen 2 uur parkeren, dan betaalt u per interval. Het verschilt per parkeergarage of parkeerterrein wat dat interval is. Sommigen werken met een interval van 15 minuten en anderen met een interval van 30 minuten.

#
Online reserveren, hoe werkt het?

Online reserveren bij ParkerenAmsterdamCentrum is heel eenvoudig. U vult de parkeertijden in op de homepagina. Vervolgens komt u op de vergelijkingspagina waar u alle beschikbare parkeerlocaties ziet in Amsterdam. Hier kunt u de prijzen vergelijken, net zoals de services en de bewakingsmogelijkheden. Nadat u een geschikte parkeerplaats heeft gevonden, kunt u direct online de parkeerplek reserveren.

#
Hoe weet ik of mijn reservering klopt?

Na het voltooien van uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Deze ontvang u in uw mailbox die u heeft opgegeven tijdens het reserveren. Is de 24 uur al verstreken na het invullen van het reserveringsformulier? Neem dan contact met ons op. Wij versturen dan opnieuw de reserveringsbevestiging.

#
Zijn er nog parkeerplaatsen beschikbaar?

Bij het invullen van uw gewenste parkeertijden ziet u direct welke parkeerlocaties beschikbaar zijn. Hierdoor heeft u een overzicht met alle parkeerterreinen en parkeergarages in Amsterdam waar u kunt parkeren. Zo kunt u in het centrum van Amsterdam parkeren, maar ook bijvoorbeeld bij een P+R locatie indien deze in het overzicht staat vermeld.

#
Wanneer kan ik het beste reserveren?

De gouden regel bij het reserveren is altijd hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper u parkeert in Amsterdam. Dit geldt ook bij ParkerenAmsterdamCentrum. Wanneer u immers boekt voor een latere periode, zijn er meer parkeergarages vrij en is er hierdoor meer keuze. De goedkoopste parkeerplekken in Amsterdam zijn vaak als eerste weg. U maakt dus wel kans op deze parkeerplekken wanneer u vroeg boekt. Hiermee regelt u uw eigen ‘vroegboekkorting’.

#
Ik heb geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Wij stellen het erg op prijs dat u voor ons gekozen hebt en hebben dan ook het beste met u voor. Onze transparante houding zetten wij voort na uw reservering. U ontvangt binnen 24 uur na het reserveren een bevestiging van uw boeking. Deze krijgt u in op het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens het reserveren. Heeft u niks ontvangen? Check tevens uw spam en neem anders contact met ons op. Wij zullen dan opnieuw de bevestiging sturen.

#
Ik kom met een andere auto. Mag dit?

Tijdens het reserveren geeft u uw kenteken op. Sommige parkeergarages en terreinen werken namelijk met kentekenherkenning. Op deze manier wordt uw auto extra beveiligd en gaat het in- en uitrijden nóg gemakkelijker. Wanneer u dan besluit om met een andere auto te komen, zal dit in het systeem doorgevoerd moeten worden. In uw account kunt u het kenteken veranderen. Kunt u niet inloggen? Neem dan contact met ons op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken