PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeren

#
Waar kan ik parkeren in Amsterdam?

Geen zorgen! Wij bieden u het overzicht. Na het invullen van uw gewenste parkeertijden op de homepagina, ziet u gelijk alle parkeerplekken in Amsterdam waar u terecht kunt. Bekijk ze op de kaart of vergelijk ze op basis van hun prijs of services. Wij werken met verschillende partijen samen waardoor u genoeg aanbod heeft aan parkeerplekken in het centrum van Amsterdam en daaromheen.

#
Wat kost parkeren in Amsterdam?

Bijna overal in Amsterdam geldt betaald parkeren, maar de kosten onderling verschillen. Ook als we Amsterdam vergelijken met andere steden, springt Amsterdam als hoofdstad toch boven de rest uit. Hiermee is Amsterdam de duurste stad om te parkeren in de stad. Met ons parkeeroverzicht kunt u toch de goedkope deals eruit vissen. Reserveer online en u bent verzekerd van een prima prijs voor een parkeerplaats in Amsterdam centrum.

#
Kan ik ook gratis parkeren in Amsterdam?

Voor de meeste parkeerplekken in Amsterdam geldt betaald parkeren. Binnen de ring A10 is Amsterdam-Oost de enige plek waar u bijna gratis kunt parkeren. Veilig is het niet altijd en de meeste parkeerplekken zijn bezet. Indien u hier toch voor kiest, lees dan onze parkeertips door om zo veilig mogelijk te parkeren en laat uw auto daar niet ’s nachts staan. Buiten de ring A10 zijn in het stadsdeel Nieuw-West en Zuidoost diverse plekken waar u gratis kunt parkeren in Amsterdam. De afstand naar het centrum is daarbij wel groot. De mogelijkheden tot gratis parkeren in de stad worden elk jaar weer wat minder. Uiteindelijk zal het slechts betaald parkeren in Amsterdam worden.

#
Welke dagen is het gratis parkeren in Amsterdam?

In de meeste buitenwijken van Amsterdam kunt u zonder te betalen uw auto parkeren op zondagen en feestdagen. Check echter altijd de locatie waar u wilt parkeren in ons overzicht. Kom niet voor verrassingen te staan en weet voor vertrek waar u gaat parkeren en hoeveel dat kost.

#
Tot hoelang van tevoren kan ik een parkeerplek boeken?

Tot uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd kunt u een parkeerplaats reserveren. Wij raden u echter aan om langer van tevoren een parkeerplaats te boeken in verband met mogelijke drukte.

#
Wat als ik vertraging oploop?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het reserveren van een parkeerplek is daar één onderdeel van. Een ander onderdeel is zorgen dat u op tijd vertrekt. Mocht het toch voorkomen dat u vertraging oploopt, dan gaat dit af van de tijd die u had aangegeven dat u wilde reserveren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken