De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Online reserveren?

Online boeken

Wij maken het mogelijk om verschillende parkeerlocaties met elkaar te vergelijken op gebied van prijs en services. Hierdoor kunt u een parkeerplaats reserveren die het beste bij uw wensen past. Reserveren kan direct via de website en is binnen een paar minuten geregeld. Na de voltooiing van de reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging in uw mailbox met verdere informatie. Bekijk hierbij ook uw spambox. Als u binnen 24 uur geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Autosleutels houden?

Sleutels afgeven

Uw autosleutels kunt u bij onze parkeerlocaties in eigen bezit houden. Bij alle parkeergarages en parkeerterreinen parkeert u zelf de auto waardoor de parkeerlocatie niet uw sleutels nodig heeft. Daarnaast hoeven zij niet uw auto te verplaatsen. Mocht het zo zijn dat u nog verder moet reizen met een shuttle bus, dan staat in het overzicht met de voor- en nadelen per parkeerlocatie aangegeven of u uw sleutels moet inleveren. 

's Nachts parkeren

's Nachts parkeren

Natuurlijk kan het zo zijn dat u voor 's nachts een parkeerplek nodig heeft. Dit is bij ons geen enkel probleem. De parkeerlocaties waar wij mee samenwerken zijn dag en nacht geopend.

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. ParkerenAmsterdamCentrum gaat alleen in zee met gerenommeerde parkeerlocaties. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat en dat er niks kan gebeuren. Als wij toch klachten binnen krijgen over een parkeerlocatie, dan wordt het contract met deze parking beëindigd.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

Wij maken een overzicht van de parkeeraanbieders. Hierbij beoordelen wij op punten zoals camerabewaking, goede service en ligging. U kunt vervolgens zelf deze parkeerlocaties naast elkaar neerleggen en vergelijken. U kunt met een gerust hart dus een reservering bij ons plaatsen.  

Kan ik mijn eigen parkeerplek uitkiezen?

Parkeermogelijkheden

  Op onze website kunt u een parkeerplaats boeken bij een bepaalde parkeerlocatie. U hoeft bij het reserveren niet een vak aan te klikken, maar u kunt op de dag zelf gewoon naar de parkeerlocatie rijden. Nadat u heeft geboekt heeft u de garantie dat u een parkeerplek heeft. Zij zorgen er dan namelijk voor dat er altijd een plek voor u vrij is op het afgesproken tijdstip.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum