De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

De auto is vaak een van uw belangrijkste en duurste bezittingen. Het is dan ook niet vreemd dat u vragen of zorgen heeft over het parkeren. Zeker als u geen ervaring heeft met het vooraf reserveren van een parkeerplaats, kan het nooit kwaad om extra tips over het parkeren te lezen. Daarom hebben wij voor u de meest voorkomende tips, vragen en zorgen op een rijtje gezet. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat er van u verwacht wordt. Lees de volgende tips door en maak het parkeren goedkoop en eenvoudig.

 Reserveer vooraf

Icon reserveer voorafLaat het u niet gebeuren dat u in Amsterdam geen fatsoenlijke parkeerplek meer kunt vinden, omdat u vooraf geen parkeerplaats had gereserveerd. De meeste parkeerplekken die dan nog vrij zijn, zijn onbetaalbaar of liggen ver uit de richting. Om dit te voorkomen kunt u het beste uw parkeerplek alvast reserveren. Dan weet u in elk geval zeker dat u een plek heeft en hoeft u geen onnodige benzine te verspillen. U kunt online eenvoudig een parkeerplaats van een parkeerlocatie boeken.

 Doe onderzoek

Icon doe onderzoekTussen de verschillende parkeerplaatsen kan een behoorlijk prijsverschil zitten. Daarbij kan het lastig zijn om de veiligheid en betrouwbaarheid van de service te beoordelen als u een bepaalde parkeerlocatie nooit eerder heeft gebruikt. Wij raden u daarom aan om niet alleen de prijzen te vergelijken, maar ook te verdiepen in de recente ervaringen van anderen. Zij kunnen u een beter beeld geven over de betreffende parkeerlocatie. Mocht u nog met vragen zitten over een aanbieder, dan kunt u het beste contact opnemen met ons of met de Park and Ride zelf.

 Plan uw vertrek

Icon plan uw vertrekHet is handig om voordat u vertrekt de route te plannen. Hierdoor weet u hoe laat u van te voren moet vertrekken en kunt u zich daarop instellen. Dit voorkomt dat u op het laatste moment erachter komt dat u te laat vertrokken bent en gehaast op de parkeerplaats aankomt. Dit kan zonde zijn van uw tijd, aangezien uw dag waarschijnlijk uit genoeg activiteiten bestaat. Daarnaast kunt u in de ochtend het beste de fileberichten checken, zodat u eventueel de route aan kan passen of eerder weg kan gaan.

Vindt uw parkeerlocatie gemakkelijk

Icon parkeerplek vindenU doet er ook erg verstandig aan voor uw vertrek de locatie van de parkeerlocatie op te zoeken in Google Maps. Hierdoor krijgt u een idee van hoe de parkeergelegenheid er een beetje uitziet en waar de ligging is. Wanneer u in Google Maps uw eigen locatie invoert en vervolgens die van de parkeerlocatie, krijgt u erg overzichtelijk een lijn te zien die exact uw route uitstippelt. Hierbij krijgt u ook nog eens een route omschrijving. Daarnaast worden er diverse routes aan u voorgelegd. Mocht u dus net hebben gehoord dat er een file is op de weg waar u overheen zou rijden? Geen probleem, dan heeft u ook nog de andere route achter de hand.

Waardevolle eigendommen uit het zicht

Icoon diefstalOm inbraak zo goed mogelijk te voorkomen, kunt u het beste uw waardevolle eigendommen uit het zicht zetten. Dit is vooral handig wanneer u parkeert op een onbewaakt parkeerterrein. Nog beter is om geen waardevolle spullen in uw auto te laten en dan ook de hoedenplank uit uw auto te halen, zodat de inbrekers in één opslag zien dat er niks te halen valt. Hierdoor zullen ze minder snel proberen in te breken.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum