De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Binnen

€135,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Snel, veilig en betaalbaar. Dat kenmerkt Parking Centrum Oosterdok. Deze parkeerarage staat bekend om zijn lage dagtarief. De parking heeft ook een capaciteit van 1.369 parkeerplekken en is daarmee de grootste en de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. U kunt deze parking vinden op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam Centraal Station.

Parkeren Amsterdam Centrum

Door de gunstige ligging kunt u lopend naar onder andere de grachtengordel, Kalverstraat, het Paleis op de Dam en Madame Tussauds. Door de grote van de garage zijn er meerdere uitgangen. Welke uitgang u moet hebben voor uw bezoekdoelen, staan helder aangegeven op de borden. Ook als u een bezoekje wilt brengen aan Science Center NEMO, Scheepvaartmuseum of Hannekes Boom kunt u hier goedkoop parkeren. Wederom kunt u lopend naar uw bestemming, dit duurt hooguit 15 minuten. De ingang van Parking Centrum Oosterdok is aan de Oosterdoksstraat. U rijdt naar de garage in slechts 8 minuten vanaf de ring. Parking Centrum Oosterdok staat op de borden vanaf de A10 Noord en Oost aangegeven als ‘Parking Oosterdok’.

Voorzieningen van parkeergarage

De beheerder is 24 uur per dag en 7 dagen per week fysiek aanwezig op locatie. Mocht u dus enkele vragen hebben ter plekke, dan kunt u die gerust stellen aan de beheerder. De parkeerlocatie blijft ook 24/7 geopend. Met een maximale doorrijhoogte van 2.10 kunt u parkeren op ruime, schone en veilige parkeerplekken. Zelfs aan elektrische auto’s is gedacht. In de garage zijn namelijk ruim 10 oplaadpunten beschikbaar, deze zijn verdeeld over beide niveaus. Kortom, parkeer tegen scherpe tarieven in de grootste parking van hartje Amsterdam! Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail in uw mail- of spambox met verdere praktische informatie. Bekijk onze parkeertips voor de beste voorbereiding op het parkeren.

Voordelen

Gelegen vlakbij Amsterdam CS
Overdekt parkeren
Elektrische oplaadpunten
Beheerder 24/7 fysiek aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2.10 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

8 minuten
Park & Walk
  • Voorkant Parkeergarage Oosterdok
  • Ingang Parkeergarage Oosterdok
  • Ingang Parking Centrum Oosterdok

Locatie parkeerterrein

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1169 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2019 ParkerenAmsterdamCentrum