Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeerterrein Science Park

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3 Beoordeeld door 21 klanten

Parkeerterrein Science Park

Bij Amsterdam Science Park vindt u onder andere de faculteit der Natuurwetenschappen en Wiskunde & Logica van de Universiteit van Amsterdam (UvA). In dit oostelijk deel van Amsterdam vindt u tevens Parkeerterrein Science Park. Dichterbij Amsterdam Science Park parkeren is niet mogelijk.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 33 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Molukkenstraat 308, 1098 TW, Amsterdam

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:260
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3!

 • Geen hoogte restricties
 • Dichtbij busverbinding

Amsterdam Science Park

Amsterdam Science Park heeft zich ontwikkelt tot internationaal kenniscomplex. Hier wordt de samenwerking tussen onderzoek, wetenschappelijk onderwijs en kennis gestimuleerd. Op Amsterdam Science Park bevinden zich naast de faculteiten van de universiteit ook woningen en ruim 90 bedrijven die gespecialiseerd zijn in ICT en biologie. Het gebied is bereikbaar vanaf het station Amsterdam Science Park. Ook kunt u bij Parkeerterrein Science Park parkeren tegen een betaald tarief. Op ParkerenAmsterdamCentrum kunt u uw parkeerplaats alvast reserveren. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie over het parkeerterrein en de locatie.

Goede verbinding naar centrum

Aan de andere kant van het spoor bevindt zich de USC Tennis. Binnen 19 minuten lopen vanaf het parkeerterrein bent u daar. Het station Amsterdam Science Park heeft een goede verbinding met de rest van Amsterdam. Als u naar het centrum van Amsterdam moet of het centraal station, dan kunt u eenvoudig de auto parkeren bij Parkeerterrein Science Park. Vanaf het station is het 9 minuten naar het centrum. Gebruikt u een navigatiesysteem op de heenweg? Het kan zijn dat de nieuwe straatnaam 'Science Park' in uw navigatiesysteem nog niet is doorgevoerd. Als dit zo is, dan kunt u het adres "Kruislaan 300" invullen. Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze parkeertips en wees zo goed mogelijk voorbereid.

Beoordelingen Parkeerterrein Science Park Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.3
Beoordeeld door 21 klanten
Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 8.2
Klantenservice 8.6
Totaal 8.3

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk