Parkeerterrein Science Park

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Bij Amsterdam Science Park vindt u onder andere de faculteit der Natuurwetenschappen en Wiskunde & Logica van de Universiteit van Amsterdam (UvA). In dit oostelijk deel van Amsterdam vindt u tevens Parkeerterrein Science Park. Dichterbij Amsterdam Science Park parkeren is niet mogelijk.

  • Geen hoogte restricties
  • Dichtbij busverbinding

Adres
Molukkenstraat 308, 1098 TW, Amsterdam

Parkeerplaatsen:260
Bewaakt parkeren:Ja

Amsterdam Science Park

Amsterdam Science Park heeft zich ontwikkelt tot internationaal kenniscomplex. Hier wordt de samenwerking tussen onderzoek, wetenschappelijk onderwijs en kennis gestimuleerd. Op Amsterdam Science Park bevinden zich naast de faculteiten van de universiteit ook woningen en ruim 90 bedrijven die gespecialiseerd zijn in ICT en biologie. Het gebied is bereikbaar vanaf het station Amsterdam Science Park. Ook kunt u bij Parkeerterrein Science Park parkeren tegen een betaald tarief. Op ParkerenAmsterdamCentrum kunt u uw parkeerplaats alvast reserveren. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie over het parkeerterrein en de locatie.

Goede verbinding naar centrum

Aan de andere kant van het spoor bevindt zich de USC Tennis. Binnen 19 minuten lopen vanaf het parkeerterrein bent u daar. Het station Amsterdam Science Park heeft een goede verbinding met de rest van Amsterdam. Als u naar het centrum van Amsterdam moet of het centraal station, dan kunt u eenvoudig de auto parkeren bij Parkeerterrein Science Park. Vanaf het station is het 9 minuten naar het centrum. Gebruikt u een navigatiesysteem op de heenweg? Het kan zijn dat de nieuwe straatnaam 'Science Park' in uw navigatiesysteem nog niet is doorgevoerd. Als dit zo is, dan kunt u het adres "Kruislaan 300" invullen. Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze parkeertips en wees zo goed mogelijk voorbereid.

Over Parkeerterrein Science Park

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

AFAS Live 2.3 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 2.5 km

Albert Cuypmarkt 3.2 km

Centraal Station 3.3 km

De Dam 3.4 km

Kalverstraat 3.4 km

De Wallen 3.4 km

Zuidas 3.6 km

De RAI 3.6 km

Foodhallen 3.6 km

UMC Ziekenhuis 3.6 km

Westergasfabriek 3.8 km

Leidseplein 3.9 km

Museumplein 4 km

Anne Frankhuis 4.1 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk