Parkeergarage Willemspoort

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Op de hoek van het Haarlemmerplein ligt de Parkeergarage Willemspoort. Deze parkeergarage wordt beheerd door de gemeente Amsterdam. Gaat u een bezoekje brengen aan de Westergasfabriek, het westerpark of De Roode Bioscoop? Dan is deze parkeergarage ideaal. U kunt hier goedkoop parkeren bij het Haarlemmerplein van Amsterdam.

  • Beveiligingscamera's

Adres
Haarlemmer Houttuinen 549, 1013GM, Amsterdam

Parkeerplaatsen:200
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,10
Lift aanwezig:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Nieuwe Parkeergarage bij de Haarlemmerdijk

Parkeergarage Willemspoort heeft een capaciteit van ruim 200 parkeerplaatsen. Door de ideale ligging en de voordelige prijzen loopt deze parkeergarage snel vol. Heeft u een dag of een afspraak gepland in de buurt van de Willemspoort? Reserveer dan zeker een parkeerplek voordat u op pad gaat. Hierdoor komt u niet in tijdsnood door ter plekke nog een parkeerplek te moeten zoeken. Deze parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Deze brede openingstijden zorgen ervoor dat u niet op de tijd hoeft te letten terwijl u de buurt bezoekt. En dit is maar goed ook, want er is genoeg te doen! Nadat u een dag bij het Westerpark bent geweest, kunt u bijvoorbeeld de dag afsluiten bij The Movies of De Roode Bioscoop.

Parkeren op loopafstand van centrum Amsterdam

Wilt u een keer iets anders dan met het openbaar vervoer reizen? Huur dan een fiets bij Rent A Bikey en geniet van de Amsterdamse historie. Ook kunt u zich dan snel verplaatsen als u veel verschillende bezienswaardigheden wilt zien. Het winkelcentrum van Amsterdam centrum is goed lopend te bereiken vanaf de parkeerlocatie. Wanneer u de fiets pakt, bent u al binnen 7 minuten bij Madame Tussauds. Doordat u net buiten het centrum parkeert en de gemeente van Amsterdam de eigenaar is wordt het overdekt parkeren goedkoop. Geniet van de vele voordelen dat vooraf reserveren met zich meebrengt en boek uw parkeerplek bij ParkerenAmsterdamCentrum. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie over de parkeergarage en de locatie.

Over Parkeergarage Willemspoort

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Westergasfabriek 0.9 km

Anne Frankhuis 0.9 km

Centraal Station 1 km

UMC Ziekenhuis 1.1 km

Foodhallen 1.1 km

De RAI 1.1 km

Zuidas 1.1 km

De Dam 1.2 km

Jordaan 1.2 km

De Wallen 1.3 km

Kalverstraat 1.5 km

Theater amsterdam 1.7 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 1.9 km

NDSM Werf 2 km

Leidseplein 2.2 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk