De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€112,50

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Aan het Westerpark en dichtbij het cultuurpark de Westergasfabriek ligt Parkeergarage Westergasfabriek gelegen. In de parkeergarage passen in totaal 480 auto’s. Deze parkeerlocatie is zeer centraal en makkelijk te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bent u snel bij Parkeergarage Westergasfabriek. Bekijk onze parkeertips om zo goed mogelijk voorbereid op pad te gaan!

Activiteiten bij Westergasfabriek en Westerpark

Vroeger was de Westergasfabriek een fabriek, tegenwoordig is het veel meer. Er is in samenwerking met het Westerpark een grootschalig stadspark ontstaan. Hier worden historische gebouwen verhuurd en vinden veel evenementen, tv-opnames en festivals plaats. Daarbij staat er een bioscoop in het Ketelhuis en zijn er veel verschillende horeca mogelijkheden. Wanneer u dus geen opnames wilt bijwonen, kunt u gezellig naar de comfortabele bioscoop. Hier draaien de nieuwste Nederlandse films, documentaires en internationale Arthouse films. Natuurlijk kunt u ook verder de stad induiken. Bezoek bijvoorbeeld Food Center Amsterdam of neem de metro richting het Anne Frank huis aan de Prinsengracht.

Ideaal parkeren voor Amsterdam

In het centrum van Amsterdam is het vaak te duur om te parkeren. Ook heeft u weinig kans op een parkeerplek. Parkeergarage Westergasfabriek is daarom ideaal als u Amsterdam wilt bezoeken. Hier kunt u goedkoop parkeren en heeft u een goede verbinding met het openbaar vervoer. Met nog geen minuut lopen bent u bij de bushalte Van Hallstraat. Na uw gezellige dag in het centrum kunt u nog lekker voldaan van een kopje koffie of thee genieten in het Westerpark bij Westergasterras. Hierbij hoeft u niet op de tijd te letten, want de parkeergarage blijft dag en nacht open. De overdekte parkeergarage heeft geen elektrische oplaadpunten. Let hierop als u met de elektrische auto komt. Er zijn daarentegen wel toiletten aanwezig. Heeft u de verschillende parkeerlocaties met elkaar vergeleken? Vergelijk de prijzen met Parkeerterrein Westerpark dat in de buurt zit.

Voordelen

Overdekt parkeren
24/7 geopend
Toiletten aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen elektrisch oplaadpunt
Maximale doorrijhoogte 2.10 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

9 minuten
Park & Walk
  • Voorkant Parkeergarage Markenhoven
  • Ingang Parkeergarage Markenhoven

Locatie parkeerterrein

Van Bleiswijkstraat 8 1051 DG Amsterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum