Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Westergasfabriek

- (Wijzig datum)

Parkeergarage Westergasfabriek

Aan het Westerpark en dichtbij het cultuurpark de Westergasfabriek ligt Parkeergarage Westergasfabriek gelegen. In de parkeergarage passen in totaal 480 auto's. Deze parkeerlocatie is zeer centraal en makkelijk te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bent u snel bij Parkeergarage Westergasfabriek. Bekijk onze parkeertips om zo goed mogelijk voorbereid op pad te gaan!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 41 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG, Amsterdam

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.0!

 • Beveiligingscamera's

Activiteiten bij Westergasfabriek en Westerpark

Vroeger was de Westergasfabriek een fabriek, tegenwoordig is het veel meer. Er is in samenwerking met het Westerpark een grootschalig stadspark ontstaan. Hier worden historische gebouwen verhuurd en vinden veel evenementen, tv-opnames en festivals plaats. Daarbij staat er een bioscoop in het Ketelhuis en zijn er veel verschillende horeca mogelijkheden. Wanneer u dus geen opnames wilt bijwonen, kunt u gezellig naar de comfortabele bioscoop. Hier draaien de nieuwste Nederlandse films, documentaires en internationale Arthouse films. Natuurlijk kunt u ook verder de stad induiken. Bezoek bijvoorbeeld Food Center Amsterdam of neem de metro richting het Anne Frank huis aan de Prinsengracht.

Ideaal parkeren voor Amsterdam

In het centrum van Amsterdam is het vaak te duur om te parkeren. Ook heeft u weinig kans op een parkeerplek. Parkeergarage Westergasfabriek is daarom ideaal als u Amsterdam wilt bezoeken. Hier kunt u goedkoop parkeren in Amsterdam en heeft u een goede verbinding met het openbaar vervoer. Met nog geen minuut lopen bent u bij de bushalte Van Hallstraat. Na uw gezellige dag in het centrum kunt u nog lekker voldaan van een kopje koffie of thee genieten in het Westerpark bij Westergasterras. Hierbij hoeft u niet op de tijd te letten, want de parkeergarage blijft dag en nacht open. De overdekte parkeergarage heeft geen elektrische oplaadpunten. Let hierop als u met de elektrische auto komt. Er zijn daarentegen wel toiletten aanwezig. Heeft u de verschillende parkeerlocaties met elkaar vergeleken? Vergelijk de prijzen met Parkeerterrein Westerpark dat in de buurt zit.

Beoordelingen Parkeergarage Westergasfabriek Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.0
Beoordeeld door 18 klanten
Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 7.6
Klantenservice 8.3
Totaal 8.0

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk