De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€202,50

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeergarage Weesperstraat ligt in de Plantagebuurt in Amsterdam. Voor een scherpe prijs kunt u overdekt parkeren in Amsterdam dichtbij Artis. Binnen slechts 8 minuten lopen bent u al bij de ingang van de dierentuin. Niet alleen bent u snel bij de dierentuin, maar deze parkeergarage ligt ook vlakbij het Rembrandtplein, het Koninklijk Theater Carré en het Roeterseiland. Het Roeterseiland is de locatie met veel universiteitsgebouwen van Amsterdam.

Perfecte locatie voor dagje Amsterdam

Rondom Parkeergarage Weesperstraat zijn veel mooie grachten van Amsterdam. Als u langs de Amstel loop, dan komt u vanzelf het centrum binnen van Amsterdam. De Weesperbuurt kent een rijke geschiedenis en is zeer te bewonderen wanneer u door de straten heenloopt. De parkeergarage is makkelijk te bereiken, aangezien er in de straat geen sprake is van een eenrichtingsverkeer. Dit maakt de aankomst en het vertrek een stuk makkelijker en aangenamer. Wanneer u aankomt bij Parkeergarage Weesperstraat, kunt u door het rolluik naar binnen rijden. Vervolgens kunt u parkeren op het boven- of benedendek. Het rolluik waar u naar binnengaat, dient tevens ook als uitgang. Hierdoor weet u precies weer waar u bent als u de parkeergarage uitloopt.

Goed bereikbaar voor parkeren

Middenin het centrum zijn vaak geen parkeerplekken beschikbaar door de drukte. Door vooraf een parkeerplek te reserveren, heeft u gegarandeerd een parkeerplek en bent u geen tijd meer kwijt aan het zoeken van een parkeerplek die verder weg is dan de bedoeling was. Parkeergarage Weesperstraat heeft een 24/7 service. U kunt dus gerust in de nacht uw auto parkeren of uw auto weer ophalen. Mocht u het centrum van Amsterdam willen bezoeken, dan kunt u heel gemakkelijk de metro pakken. Vanaf het metrostation Waterlooplein is een goede verbinding. Bekijk ook Parkeergarage Overtoom als u dichtbij het centrum wilt parkeren. Een parkeerplek boeken kan binnen een paar stappen bij ParkerenAmsterdamCentrum. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Wanneer u vragen heeft over deze parkeeraanbieder of over het parkeren, dan kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of onze klantenservice bellen. Wij helpen u dan graag verder.

Voordelen

24/7 geopend
Overdekt parkeren
Rolstoelvriendelijk

Nadelen

Vooraf reserveren
2.10 meter doorrijhoogte
Ingang dient tevens als uitgang

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

8 minuten
Park & Walk
  • Ingang Parkeergarage Weesperstraat

Locatie parkeerterrein

Nieuwe Prinsengracht 75
1018 VR Amsterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum