Parkeergarage Symphony

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

 Tegenover het hotel Crowne Plaza ligt Parkeergarage Symphony. Wilt u voordelig parkeren in Amsterdam Zuid? Dan bent u aan het juiste adres bij deze parkeergarage. Door de centrale ligging kunt u veel kanten op. De parkeergarage ligt namelijk ten zuiden van Amsterdam Zuid. Vanaf het station kunt u eventueel verder reizen. Mocht u uw schoenen willen laten poetsen, dan kan dat! In de parkeergarage is een schoenenpoetser aanwezig. 

  • Beveiligingscamera's

Adres
Leo Smitstraat 4, 1082MP, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezig:Ja

Parkeergarage in Amsterdam dichtbij snelweg

Er is in Amsterdam Zuid genoeg te verkennen. Binnen 7 minuten bent u bij het World Trade Center. Ook wanneer u naar de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU) moet, kunt u hier prima parkeren. Lopend bent u er binnen een kwartier. Als u liever iets dichterbij wilt parkeren, bekijk dan Parkeergarage Zuidas. Het is een goedkope parkeergarage dat ideaal is voor een dag parkeren. Vanaf de snelweg is het makkelijk om Parkeergarage Symphony te bereiken. De parkeergarage is namelijk gelegen nabij de ringweg-zuid van Amsterdam. Als u tussendoor een hapje wilt eten kunt u bijvoorbeeld Koetjes en Kalfjes Amsterdam bezoeken. 

Geen zorgen over sluitingstijd

Uw auto staat overdekt geparkeerd in een schone ruimte. Door de ideale ligging wordt deze parkeergarage vaak gebruikt door bedrijven. Een groot voordeel van Parkeergarage Symphony is dat het 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de sluitingstijd van de parkeergarage. Weet u niet zeker of deze parking voor u de beste ligging heeft? Doe dan de prijsvergelijker en bekijk de andere parkeerlocaties. Nadat u uw gewenste parkeerlocatie heeft gevonden, kunt u deze reserveren. Na de voltooiing van de reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie.

Over Parkeergarage Symphony

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Olympisch Stadion 1.6 km

Vondelpark 2.4 km

Museumplein 2.4 km

Albert Cuypmarkt 2.5 km

Leidseplein 3.1 km

Amsterdamse Bos 3.7 km

Kalverstraat 4 km

De Wallen 4.1 km

Jordaan 4.2 km

Zuidas 4.3 km

Foodhallen 4.3 km

UMC Ziekenhuis 4.3 km

De RAI 4.3 km

De Dam 4.3 km

Anne Frankhuis 4.4 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk