De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€427,50

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Dichtbij het Joods Historisch Museum vindt u Parkeergarage Stadhuis-Muziektheater. Deze parkeergarage is ideaal voor een bezoekje aan het Stadhuis of aan de Nationale Opera & Ballet. Vanaf het Waterlooplein kunt u nog veel meer bezienswaardigheden van Amsterdam bezoeken. Wilt u hier parkeren? Reserveer dan minstens 24 uur vooraf bij ParkerenAmsterdamCentrum.

Parkeren dichtbij Waterlooplein

Aan het Waterlooplein vindt u de gezellige Waterloopleinmarkt. Deze markt is al honderd jaar het bruisende middelpunt van de binnenstad. De Waterloopleinmarkt wordt ook wel ‘The fleamarket of Amsterdam’ genoemd. In de buurt kunt u verder veel historie bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld lopen naar Museum Het Rembrandthuis en het Joods Historisch Museum. Niet alleen kent de buurt veel historie, ook kunt u hier goedkoop parkeren voor de dierentuin Artis. Wilt u graag de hele dag in de dierentuin doorbrengen en nóg dichterbij parkeren? Bekijk dan Parkeergarage Waterlooplein. Als u hier wilt parkeren, let dan wel op de hoogte van uw auto. Deze parkeergarage heeft namelijk een maximale doorrijhoogte van 1.80 meter.

Parkeergarage met camerabewaking

Parkeergarage Stadhuis Muziektheater heeft een capaciteit van 400 parkeerplekken. Deze parkeerplekken worden beheerd door de gemeente Amsterdam. Hierdoor weet u dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast hangt er in de garage camerabewaking die uw auto in de gaten houden. Ook wordt er gebruik gemaakt van kentekenherkenning. Parkeergarage Stadhuis Muziektheater heeft veel voorzieningen zoals een toilet, een lift en een elektrisch oplaadpunt. Dit maakt deze parkeergarage zeer praktisch voor een dagje Amsterdam. Niet alleen de goede voorzieningen maakt het praktisch, maar ook de ruime openingstijden. De parkeergarage is immers 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Als u deze mail niet binnen 24 uur heeft ontvangen in uw mailbox of spambox, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen

Elektrische oplaadpunten
Overdekt parkeren
24/7 geopend
Cameratoezicht en kentekenherkenning

Nadelen

Maximale doorrijhoogte 1.80 meter
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

6 minuten
Park & Walk
  • ingang P+R Olympisch Stadion
  • Slagbomen Parkeergarage Muziektheater
  • Waterlooplein Parkeergarage Muziektheater

Locatie parkeerterrein

Waterlooplein 28
1011PG Amsterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum