Parkeergarage Stadhuis Muziektheater

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Dichtbij het Joods Historisch Museum vindt u Parkeergarage Stadhuis-Muziektheater. Deze parkeergarage is ideaal voor een bezoekje aan het Stadhuis of aan de Nationale Opera & Ballet. Vanaf het Waterlooplein kunt u nog veel meer bezienswaardigheden van Amsterdam bezoeken. Wilt u hier parkeren? Reserveer dan minstens 24 uur vooraf bij ParkerenAmsterdamCentrum.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Beveiligingscamera's

Adres
Waterlooplein 28, 1011PG, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+

Parkeren dichtbij Waterlooplein in Amsterdam

Aan het Waterlooplein vindt u de gezellige Waterloopleinmarkt. Deze markt is al honderd jaar het bruisende middelpunt van de binnenstad. De Waterloopleinmarkt wordt ook wel 'The fleamarket of Amsterdam' genoemd. In de buurt kunt u verder veel historie bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld lopen naar Museum Het Rembrandthuis en het Joods Historisch Museum. Niet alleen kent de buurt veel historie, ook kunt u hier goedkoop parkeren voor de dierentuin Artis. Wilt u graag de hele dag in de dierentuin doorbrengen en nóg dichterbij parkeren? Bekijk dan Parkeergarage Waterlooplein. Als u hier wilt parkeren, let dan wel op de hoogte van uw auto. Deze parkeergarage heeft namelijk een maximale doorrijhoogte van 1.80 meter.

Parkeergarage met camerabewaking

Parkeergarage Stadhuis Muziektheater heeft een capaciteit van 400 parkeerplekken. Deze parkeerplekken worden beheerd door de gemeente Amsterdam. Hierdoor weet u dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast hangt er in de garage camerabewaking die uw auto in de gaten houden. Ook wordt er gebruik gemaakt van kentekenherkenning. Parkeergarage Stadhuis Muziektheater heeft veel voorzieningen zoals een toilet, een lift en een elektrisch oplaadpunt. Dit maakt deze parkeergarage zeer praktisch voor een dagje Amsterdam. Niet alleen de goede voorzieningen maakt het praktisch, maar ook de ruime openingstijden. De parkeergarage is immers 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Als u deze mail niet binnen 24 uur heeft ontvangen in uw mailbox of spambox, neem dan contact op met onze klantenservice. Benieuwd hoe het online reserveren van een parkeerplaats werkt? Bekijk onze 'hoe werkt het' pagina.

Over Parkeergarage Stadhuis Muziektheater

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Kalverstraat 0.8 km

De Wallen 0.8 km

De Dam 0.8 km

Zuidas 1 km

Foodhallen 1 km

UMC Ziekenhuis 1 km

De RAI 1 km

Centraal Station 1.1 km

Westergasfabriek 1.3 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 1.4 km

Leidseplein 1.4 km

Anne Frankhuis 1.5 km

Albert Cuypmarkt 1.5 km

Jordaan 1.6 km

Museumplein 1.8 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk