Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Piet Heingarage

- (Wijzig datum)

Parkeergarage Piet Heingarage

Parkeergarage Piet Heingarage werd voorheen Parkeergarage Passenger Terminal Amsterdam (PTA) genoemd. De parkeergarage ligt op de Oostelijke Eilanden gelegen. Naast de parkeergarage bevindt zich het Muziekgebouw aan 't IJ en het scheepsvaartmuseum. Deze garage heeft de ideale ligging om goedkoop te parkeren bij Amsterdam Oost.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Kentekenherkenning
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 23 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Piet Heinkade 59, 1019 GM, Amsterdam

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,60
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.5!

 • Beveiligingscamera's

Parkeren onder het Bimhuis

U parkeert onder het Bimhuis en het Muziekgebouw aan 't IJ. Het is een vrij grote parkeerlocatie. De parkeergarage heeft namelijk een capaciteit van 400 plekken. Ondanks die hoeveelheid parkeerplaatsen kan de parkeergarage snel vol raken. De ligging van de parkeerlocatie maakt het namelijk ideaal om hier te parkeren wanneer u naar de Veemkade wilt. Vanaf Parkeergarage Piet Heingarage kunt u eenvoudig met de trein verder reizen. Binnen 4 minuten bent u dan ook op het station Muziekgebouw Bimhuis. Verder is het station van Amsterdam Centraal binnen enkele minuten bereikt met de trein. Wanneer u dus naast het bezoeken van het oostelijke stadsdeel ook de rest wilt verkennen, dan zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Komt u met de elektrische auto? Dan kunt u deze bij Parkeergarage Piet Heingarage opladen.

Parkeergarage dag en nacht geopend

Parkeergarage Piet Heingarage wordt beheerd door de gemeente van Amsterdam. Zo weet u zeker dat dit een betrouwbare parkeerplek is die goed wordt onderhouden. De garage wordt ook bewaakt met cameratoezicht en kentekenherkenning. Daarnaast komt u nooit voor een dichte deur te staan, aangezien deze parkeerlocatie dag en nacht geopend is. Dus wanneer u overdag het NEMO Science Museum bezoekt en in de avond naar het Bimhuis gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd. Wilt u een parkeerplek reserveren tegen het goedkoopste tarief? Reserveer direct, wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie. Niet alleen kunt u hier goedkoop een parkeerplaats reserveren, maar ook kunt u de beste service verwachten.

Beoordelingen Parkeergarage Piet Heingarage Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.5
Beoordeeld door 28 klanten
Afstand tot vliegveld 9.0
Prijs/kwaliteit 8.0
Klantenservice 8.6
Totaal 8.5

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk