Parkeergarage Piet Heingarage

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeergarage Piet Heingarage werd voorheen Parkeergarage Passenger Terminal Amsterdam (PTA) genoemd. De parkeergarage ligt op de Oostelijke Eilanden gelegen. Naast de parkeergarage bevindt zich het Muziekgebouw aan 't IJ en het scheepsvaartmuseum. Deze garage heeft de ideale ligging om goedkoop te parkeren bij Amsterdam Oost.

  • Beveiligingscamera's

Adres
Piet Heinkade 59, 1019 GM, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,60
Lift aanwezig:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Parkeren onder het Bimhuis

U parkeert onder het Bimhuis en het Muziekgebouw aan 't IJ. Het is een vrij grote parkeerlocatie. De parkeergarage heeft namelijk een capaciteit van 400 plekken. Ondanks die hoeveelheid parkeerplaatsen kan de parkeergarage snel vol raken. De ligging van de parkeerlocatie maakt het namelijk ideaal om hier te parkeren wanneer u naar de Veemkade wilt. Vanaf Parkeergarage Piet Heingarage kunt u eenvoudig met de trein verder reizen. Binnen 4 minuten bent u dan ook op het station Muziekgebouw Bimhuis. Verder is het station van Amsterdam Centraal binnen enkele minuten bereikt met de trein. Wanneer u dus naast het bezoeken van het oostelijke stadsdeel ook de rest wilt verkennen, dan zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Komt u met de elektrische auto? Dan kunt u deze bij Parkeergarage Piet Heingarage opladen.

Parkeergarage dag en nacht geopend

Parkeergarage Piet Heingarage wordt beheerd door de gemeente van Amsterdam. Zo weet u zeker dat dit een betrouwbare parkeerplek is die goed wordt onderhouden. De garage wordt ook bewaakt met cameratoezicht en kentekenherkenning. Daarnaast komt u nooit voor een dichte deur te staan, aangezien deze parkeerlocatie dag en nacht geopend is. Dus wanneer u overdag het NEMO Science Museum bezoekt en in de avond naar het Bimhuis gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd. Wilt u een parkeerplek reserveren tegen het goedkoopste tarief? Reserveer direct, wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie. Niet alleen kunt u hier goedkoop een parkeerplaats reserveren, maar ook kunt u de beste service verwachten.

Over Parkeergarage Piet Heingarage

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren
  • Kentekenherkenning

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 0.4 km

Centraal Station 1.4 km

De Dam 1.9 km

De Wallen 2 km

UMC Ziekenhuis 2.1 km

De RAI 2.1 km

Foodhallen 2.1 km

Zuidas 2.1 km

Kalverstraat 2.1 km

Westergasfabriek 2.2 km

Anne Frankhuis 2.5 km

Jordaan 2.8 km

Leidseplein 3 km

Albert Cuypmarkt 3 km

AFAS Live 3.2 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk