PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Oostpoort

9 uren parkeren (25/10/2021 10:00 - 25/10/2021 19:00)

Aan de Polderweg bevindt zich de Parkeergarage Oostpoort die onderdeel is van Q-Park. De ligging van Parkeergarage Oostpoort maakt het eenvoudig om de parkeergarage te bereiken met de auto. Deze ondergrondse parkeerlocatie heeft een capaciteit van meer dan 580 parkeerplekken. U kunt het beste uw parkeerplek vooraf reserveren, zodat u nooit voor een volle parkeergarage staat. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Polderweg 92, 1093 EN, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezig:Ja

Perfecte startpunt voor bezoek aan Amsterdam Oost

In de wijk Oostpoort kunt u gezellig winkelen in hét winkelcentrum van Amsterdam Oost. Dit maakt het dan ook een geschikt startpunt om de wijk of het winkelcentrum te bezoeken.

De wijk Oostpoort is het nieuwe woon- en winkelgebied. De wijk ligt op de grens van Oost en de Watergraafsmeer. Op dit terrein zat vroeger de Oostergasfabriek. Er zijn diverse winkels en restaurants te vinden in deze wijk. Ook kan u even bijkomen en genieten van de rust in Park Frankendael.

Parkeergarage Oostpoort is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Hierdoor kan u eenvoudig in- en uitrijden. Als u met de elektrische auto komt, dan zijn hier tevens genoeg plaatsen om uw auto op te laden. Parkeergarage Oostpoort kent een maximale doorrijhoogte van 2 meter. 

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Bij Parkeergarage Oostpoort kan u niet alleen veilig parkeren, het is ook mogelijk om hier goedkoop te parkeren, Vanaf deze parking bent u binnen 3 minuten lopen bij het gemeentehuis van Amsterdam. Ook zijn er in de buurt diverse winkels te vinden. Zoals, de Douglas, Xenos, Jack & Jones en de Rituals. Daarnaast zijn er rondom Parkeergarage Oostpoort ook diverse eetgelegenheden. Als u met kinderen komt is Zoey's Food & Drinks de ideale plek voor u. 

Bent u van plan om verder te reizen vanuit Amsterdam Oost?
U kunt dan bij de bushalte Pretoriusstraat opstappen. Daarnaast bent u binnen 8 minuten lopen bij het station Amsterdam Muiderpoort. Vanaf dit station is er een goede verbinding naar Amsterdam Centraal. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 2.5 km

Albert Cuypmarkt 2.7 km

AFAS Live 2.9 km

Kalverstraat 3.1 km

De Wallen 3.1 km

Centraal Station 3.1 km

De Dam 3.1 km

Zuidas 3.3 km

De RAI 3.3 km

Foodhallen 3.3 km

UMC Ziekenhuis 3.3 km

Museumplein 3.4 km

Leidseplein 3.4 km

Westergasfabriek 3.5 km

Anne Frankhuis 3.8 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken