De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Binnen

€450,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Aan het Stadionplein in Amsterdam Zuid ligt Parkeergarage Olympisch Stadion. Dit is dichtbij de kruising van de Amstelveenseweg en de Stadionweg. Deze garage kan tevens gebruikt worden als Park and Ride. Voor de garage stopt de bus die u binnen enkele minuten naar Amsterdam centrum brengt.

Overdekt parkeren bij Olympisch Stadion

U kunt bij deze parkeergarage in Amsterdam goedkoop parkeren. Parkeergarage Olympisch Stadion kent 600 overdekte parkeerplaatsen die tijdens een evenement in het stadion snel gevuld zijn. Hierdoor is het extra belangrijk om tijdig een parkeerplek te reserveren zodat u de zekerheid heeft van een parkeerplaats. De parkeerplekken worden voornamelijk gebruikt wanneer er een evenement in het stadion wordt gehouden. Als dit niet het geval is, dan is de functie van P+R ook beschikbaar. Vanaf de parkeergarage is er een makkelijke verbinding richting het centrum. Deze parkeergarage is daarnaast dag en nacht geopend.

P+R locaties in Amsterdam

Naast deze P+R Olympisch Stadion zijn er nog meer P+R locaties in Amsterdam, bekijk bijvoorbeeld Parkeerterrein Sloterdijk of Parkeergarage Bos en Lommer. Voordat u een parkeerlocatie uitzoekt is het handig om te bekijken waar u precies naar toe wilt en hoe de verbinding met het openbaar vervoer is. Zo kan het zijn dat u bij de ene parkeerlocatie vaker moet overstappen dan bij de andere. Kijk verder op de dag zelf of er sprake is van vertragingen in het openbaar vervoer. Wanneer u het tijdig weet kunt u hier eenvoudig op inspelen. Heeft u een gewenste parkeerlocatie uitgezocht? Boek binnen slechts een paar minuten op ParkerenAmsterdamCentrum en geniet van alle gemakken die wij u bieden. Na de voltooiing van de reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie.

Voordelen

Overdekt parkeren
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren
2 meter maximale inrijhoogte

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

2 minuten
Park & Walk
  • ingang P+R Olympisch Stadion
  • Geparkeerd P+R Olympisch Stadion
  • Langezijde P+R Olympisch Stadion
  • Garage P+R Olympisch Stadion
  • Overzicht P+R Olympisch Stadion
  • Betalen P+R Olympisch Stadion

Locatie parkeerterrein

Stadionplein 44
1076 DE Amsterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1096 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2018 ParkerenAmsterdamCentrum