Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Olympisch Stadion

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3 Beoordeeld door 34 klanten

Parkeergarage Olympisch Stadion

Aan het Stadionplein in Amsterdam Zuid ligt Parkeergarage Olympisch Stadion. Dit is dichtbij de kruising van de Amstelveenseweg en de Stadionweg. Deze garage kan tevens gebruikt worden als Park and Ride. Voor de garage stopt de bus die u binnen enkele minuten naar Amsterdam centrum brengt.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 48 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Stadionplein 44, 1076 DX, Amsterdam

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Overdekt parkeren bij Olympisch Stadion

U kunt bij deze parkeergarage in Amsterdam goedkoop parkeren. Parkeergarage Olympisch Stadion kent 850 overdekte parkeerplaatsen die tijdens een evenement in het stadion snel gevuld zijn.  Een deel wordt verhuurd aan abonnementhouders en kantoorgebruikers. Hierdoor is het extra belangrijk om tijdig een parkeerplek te reserveren zodat u de zekerheid heeft van een parkeerplaats. De parkeerplekken worden onder andere gebruikt wanneer er een evenement in het stadion wordt gehouden. Vanaf de parkeergarage is er ook een makkelijke verbinding richting het centrum (P+R is ook beschikbaar). Dus ook voor mensen die een dagje uit doen in Amsterdam is de parkeergarage Olympisch Stadion aan te raden. Deze parkeergarage is daarnaast dag en nacht geopend en gemakkelijk bereikbaar met de auto. 

P+R locaties in Amsterdam

Naast deze P+R Olympisch Stadion zijn er nog meer P+R locaties in Amsterdam, bekijk bijvoorbeeld Parkeerterrein Comeniusstraat of Parkeergarage Bos en Lommer. Voordat u een parkeerlocatie uitzoekt is het handig om te bekijken waar u precies naar toe wilt en hoe de verbinding met het openbaar vervoer is. Zo kan het zijn dat u bij de ene parkeerlocatie vaker moet overstappen dan bij de andere. Kijk verder op de dag zelf of er sprake is van vertragingen in het openbaar vervoer.

Beoordelingen Parkeergarage Olympisch Stadion Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.3
Beoordeeld door 34 klanten
Afstand tot vliegveld 8.3
Prijs/kwaliteit 8.4
Klantenservice 8.2
Totaal 8.3

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk