PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Markenhoven

9 uren parkeren (25/10/2021 10:00 - 25/10/2021 19:00)

Een bezoekje aan Artis was nog nooit zo makkelijk! Dichtbij het Waterlooplein vindt u de ideale Parkeergarage Markenhoven voor een dagje Amsterdam. Let u ook graag een beetje op uw portemonnee? Dan kunt u het beste vooraf uw parkeerplek bij deze parkeergarage reserveren. U heeft dan niet alleen de garantie dat u een parkeerplek heeft in een drukke stad, ook kunt u hierdoor vaak goedkoper parkeren in Amsterdam. Met het geld dat u bespaart kunt u op z'n minst een lekker ijsje halen op een zomerse dag of een kop thee in de winter. 

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Anne Frankstraat 220, 1011 MP, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezig:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Parkeren aan de oostkant van het centrum

Amsterdam is een bruisende stad met genoeg activiteiten en bezienswaardigheden. Vaak is alleen het parkeren een groot probleem in deze grote stad. Het is u vast wel eens overkomen dat u al aan de late kant was en een parkeerplek zocht en het niet kon vinden. Wanneer u boekt bij ParkerenAmsterdamCentrum heeft u geen last van dit probleem! U heeft de garantie dat u een parkeerplaats heeft en hoeft ter plekke niet meer te betalen. Door ons veilig betalingssysteem kunt u betalen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard. Parkeergarage Markenhoven is perfect als u ten oosten van het centrum wilt parkeren. De garage wordt tevens beheerd door de gemeente.

Goede faciliteiten in parkeergarage Amsterdam

Aan de oostkant van het centrum zijn veel trekpleisters te vinden. Vanaf Parkeergarage Markenhoven is het slechts 6 minuten lopen naar Artis en 8 minuten lopen naar Het Rembrandt Museum. De overdekte parkeergarage wordt beveiligd met CCTV camerabeveiliging en kentekenherkenning. Daarnaast kunt u prima met de elektrische auto komen, want er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig. De vele goede voorzieningen van Parkeergarage Markenhoven maken het prettig om hier te parkeren. Voordat u op pad gaat, kunt u de toilet bezoeken die aanwezig is. De parkeerlocatie heeft 352 parkeerplekken waar u gedurende de hele dag en nacht kunt parkeren. Als u benieuwd bent waar u op moet letten bij het parkeren in een nieuwe stad en situatie, bekijk dan onze parkeertips

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Kentekenherkenning
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Foodhallen 0.1 km

UMC Ziekenhuis 0.1 km

De RAI 0.1 km

Zuidas 0.1 km

Westergasfabriek 0.2 km

De Dam 0.3 km

De Wallen 0.3 km

Anne Frankhuis 0.4 km

Kalverstraat 0.4 km

Jordaan 0.7 km

Centraal Station 0.8 km

Leidseplein 1.2 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 1.8 km

Museumplein 1.9 km

Albert Cuypmarkt 2.1 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken