Parkeergarage Mahler

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeergarage Mahler ligt in het zakelijke gebied van Amsterdam, de Zuidas. Vanaf de ringweg-zuid is deze parkeergarage gemakkelijk te bereiken. Wilt u verder reizen met het openbaar vervoer? Geen enkel probleem! In slechts 5 minuten bent u al op station Amsterdam Zuid. Door de centrale ligging van dit station kunt u veel kanten op. Vergelijk de verschillende locaties en kies de gewenste. Wij maken goedkoop parkeren in Amsterdam mogelijk en makkelijk. 

  • Beveiligingscamera's

Adres
Aaron Coplandstraat 8, 1082MA, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,05
Lift aanwezig:Ja

Grote parkeergarage in Amsterdam Zuid

De parkeergarage valt onder Q-park en heeft een grote afmeting. Zo heeft het een capaciteit van 700 parkeerplaatsen. Daarom is het handig om een foto van uw auto en de omgeving te maken nadat u uw auto heeft geparkeerd. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto weer terugvinden. In Parkeergarage Mahler is wel een acculader aanwezig, maar geen elektrisch oplaadpunt. Wees hierop alert. Mocht u met een elektrische auto komen, zorg ervoor dat de auto helemaal is opgeladen. U kunt de gehele dag en nacht in- en uitrijden. Tijdens het parkeerverblijf staat uw auto droog. Het is namelijk overdekt. Doordat het overdekt is, is er een maximale doorrijhoogte van 2.05 meter. 

Parkeren aan de Zuidas van Amsterdam

Aan de Zuidas van Amsterdam zitten veel bedrijven, daarom wordt dit gebied ook wel het zakelijke hart van Amsterdam genoemd. Binnen 5 minuten lopen bent u bij het World Trade Center Amsterdam. Ook kunt u gemakkelijk lopen naar de Rai. Dit is het grote congres-, beurzen- en evenementencentrum van Amsterdam. Wilt u tijdens uw bezoek aan de Zuidas genieten van de natuur? Dan kan dit in het Beatrixpark. Tussendoor kunt u genieten van de culinaire kunsten van Restaurant As in het park. Als u bij de Zuidas wilt parkeren, bekijk dan ook Parkeergarage Zuidas en vergelijk de voor- en nadelen. Boek uw gewenste parkeerlocatie direct op ParkerenAmsterdamCentrum. Mocht u nog vragen hebben, bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice

Over Parkeergarage Mahler

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Olympisch Stadion 1.3 km

Vondelpark 2.1 km

Museumplein 2.3 km

Albert Cuypmarkt 2.5 km

Leidseplein 3 km

Amsterdamse Bos 3.5 km

Kalverstraat 3.9 km

Jordaan 4 km

De Wallen 4 km

Zuidas 4.2 km

Foodhallen 4.2 km

UMC Ziekenhuis 4.2 km

De RAI 4.2 km

De Dam 4.2 km

Anne Frankhuis 4.3 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk