Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage De Hallen

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3 Beoordeeld door 20 klanten

Parkeergarage De Hallen

In Amsterdam Oud west vindt u Parkeergarage De Hallen. Deze parkeergarage ligt gelegen onder de Foodhallen in Amsterdam. Het is een vrij nieuwe parkeergarage die prima te bereiken is aangezien het niet middenin het centrum van Amsterdam ligt. Het centrum is daarentegen wel makkelijk te bereiken. Zowel lopend als met het openbaar vervoer is het goed te doen.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Kentekenherkenning
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 31 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Bellamyplein 41, 1053AT, Amsterdam

Bekijk op kaart
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3!

 • Beveiligingscamera's

Moderne parkeergarage bij hotel

Naast Parkeergarage De Hallen vindt u Hotel De Hallen. De ingang van de parkeerlocatie zit tevens bij Hotel De Hallen aan het Bellamyplein. Beiden hebben een moderne uitstraling en is ideaal voor bezoekers aan de Hallen of de Ten Katemarkt. In de Hallen kunt u veel bezoeken. Zo is er bijvoorbeeld het restaurant Remise47, de kunstige Lokaal 15, het schrijfbedrijf Mevrouw van Dale en de Filmhallen. Als u een overnachting heeft geboekt bij Hotel De Hallen, kunt u in de ochtend ontbijten bij The Breakfast Club aan de overkant van de straat. De parkeergarage heeft beperkte openingstijden. Zo is het van zondag tot en met donderdag geopend van 07:00 tot 01:00 en op vrijdag en zaterdag van 07:00 tot 03:00.

Beveiligd parkeren met camerabewaking en kentekenherkenning

U kunt hier goedkoop parkeren bij De Hallen in Amsterdam, zonder lange afstanden te moeten afleggen. In de parkeergarage wordt gebruikgemaakt van camerabeveiliging die 24 uur per dag en 7 dagen per week aanstaat. Ook maakt Parkeergarage De Hallen gebruik van kentekenherkenning. Verder kunt u met de lift naar de juiste etage. Er zijn daarentegen geen toiletten aanwezig en elektrische oplaadpunten. De parkeergarage heeft een capaciteit van 166 parkeerplekken. Dit is een klein aantal voor een parkeergarage en daarom is het belangrijk om tijdig te reserveren als u hier graag wilt parkeren. Binnen een paar stappen heeft u al uw parkeerplaats geboekt bij ParkerenAmsterdamCentrum. Na uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met verdere informatie.

Beoordelingen Parkeergarage De Hallen Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.3
Beoordeeld door 20 klanten
Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 7.4
Klantenservice 8.6
Totaal 8.3

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk