Parkeergarage Byzantium

9 uren parkeren (06/10/2022 10:00 - 06/10/2022 19:00)

06/10/2022 om 10:00 t/m 06/10/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeren in een redelijk onbekende stad is vaak lastig. Waar kunt u parkeren? En hoe hoog zijn de tarieven? U hoeft met deze vragen niet te blijven zitten totdat u een parkeerplaats op de dag zelf heeft gevonden. Bij Parkeergarage Byzantium kunt u nabij Het Leidseplein parkeren. Deze parkeerlocatie maakt het ideaal om een bezoekje te brengen aan het Vondelpark of een concert bij te wonen bij de Melkweg. Reserveer vooraf en kom niet voor onverwachtse situaties te staan. Bij ons weet u direct wat u krijgt en waar u aan toe bent!

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Beveiligingscamera's

Adres
Tesselschadestraat 1G, 1054 ET, Amsterdam

Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:1,95
Lift aanwezig:Ja

Winkelen in de PC Hooftstraat

Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om €800,- uit te geven aan een Louis Vuitton handtas. Maar wees niet getreurd, u bent namelijk vast wel bekend met de term 'windowshoppen'. Binnen slechts 7 minuten lopen bent u al op de welbekende PC Hooftstraat en kunt u uw ogen uitkijken. De wereldberoemde merken zoals Michael Kors, Prada, Gucci en Ralph Lauren zijn aanwezig in deze straat. Natuurlijk kunt u ook geweldig winkelen in de Leidsestraat of de Kalverstraat, hier bent u binnen een kwartiertje.

Parkeergarage nabij Leidseplein en de Overtoom

Het liefst wil iedereen goedkoop parkeren in Amsterdam op een perfecte locatie. Daarom hebben wij verschillende parkeerlocaties voor u op een rijtje gezet, zodat u zelf kunt beslissen wat bij uw budget en locatie past. Vanaf Parkeergarage Byzantium kunt u veel kanten op. Zo zijn de grote winkelstraten in de buurt, maar ook het uitgaanscentra, zoals de Melkweg, Stadsschouwburg, Paradiso en theater De la Mar. Deze parkeergarage is te vinden in een klein zijstraatje nabij het Leidseplein. Op nog geen 5 minuten lopen vindt u de Parkeergarage Overtoom. Vergelijk de prijzen met deze parkeergarage. Bij beide parkeergarages kunt u gedurende 24 uur per dag en 7 dagen in de week in- en uitrijden.

Over Parkeergarage Byzantium

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Leidseplein 0.3 km

Museumplein 0.5 km

Albert Cuypmarkt 1.1 km

Kalverstraat 1.2 km

Vondelpark 1.2 km

Jordaan 1.3 km

De Wallen 1.3 km

Zuidas 1.4 km

Foodhallen 1.4 km

UMC Ziekenhuis 1.4 km

De RAI 1.4 km

Anne Frankhuis 1.5 km

De Dam 1.5 km

Westergasfabriek 1.6 km

Centraal Station 2.2 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk