PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Arena

Parkeergarage ArenA P1 is gelegen in Amsterdam Zuidoost en is ideaal voor goedkoop parkeren bij het stadion van Amsterdam. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en is de grootste P+R van Amsterdam. Wanneer er geen evenementen in de Arena of Ziggo concerthal zijn, dan dient de garage als een reguliere parkeergarage. Aansluitend is er een evenemententarief en een normaal tarief.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,25
Lift aanwezig:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Parkeren voor wedstrijd in Johan Cruijff Arena

Als een evenement plaatsvindt in de Arena of in de Ziggo Dome, dan komen daar veel mensen op af. Ondanks dat deze parkeerlocatie enorm groot is met maar liefst 2.400 parkeerplekken, zit de parkeergarage vaak vol tijdens wedstrijden en evenementen. Dit kan voor problemen zorgen bij het parkeren. Is er nog wel een parkeerplek over wanneer ik wil parkeren? En waar is de prijs niet te hoog? Deze vragen kunt u van te voren beantwoorden door vooraf te reserveren. Geniet extra van het evenement door zonder haast naar het gebouw te rijden. Door de brede openingstijden van de parkeergarage hoeft u zich daarnaast niet druk te maken over de tijd.

Direct gelegen aan de A2

Parkeergarage ArenA P1 ligt direct aan de A2. Op de snelweg wijzen verkeersborden rond Amsterdam namelijk de weg naar de parkeergarage en geven aan of P+R Amsterdam Arena geopend is. Het is dus makkelijk om bij deze garage te komen. Niet alleen voor een bezoek aan een evenement of wedstrijd is deze parkeergarage ideaal. Rondom de Arena zitten genoeg bezienswaardigheden om uw dag mee te vullen. Tegenover de Ziggo Dome zit de Woonmall Villa Arena. In deze woonboulevard kunt u de gehele dag genoeg inspiratie op doen in de 50 meubelwinkels. Een parkeerplek van Parkeergarage ArenA P1 kunt u direct boeken bij ParkerenAmsterdamCentrum. Haal het maximale uit uw parkeerbezoek door u goed in te lezen en onze parkeertips te lezen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren
  • 24/7 open
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Albert Cuypmarkt 5.6 km

Museumplein 6.2 km

Olympisch Stadion 6.6 km

Leidseplein 6.8 km

Vondelpark 6.9 km

AFAS Live 7 km

Kalverstraat 7.1 km

De Wallen 7.2 km

De Dam 7.3 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 7.3 km

Zuidas 7.4 km

UMC Ziekenhuis 7.4 km

Foodhallen 7.4 km

De RAI 7.4 km

Centraal Station 7.6 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken