PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Amsterdamse Poort

9 uren parkeren (27/07/2021 19:00 - 27/07/2021 10:00)

Nabij het Nelson Mandelapark ligt Parkeergarage Amsterdamse Poort. Rondom deze parkeergarage is een groot winkel- en kantorengebied. In Amsterdam Zuidoost is Amsterdamse Poort één van de grootste winkelgebieden. Bij deze parkeergarage wordt niet alleen geparkeerd voor het winkelcentrum, maar ook voor dergelijke evenementen. U kunt namelijk lopend naar de Amsterdam Arena.

Benieuwd hoe online een parkeerplaats boeken in Amsterdam werkt? U leest het hier.

  • Overdekte parkeerplaats
  • 24/7 Uitrijden
  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Bijlmerplein 700, 1102DZ, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:1,90

Parkeren voor evenementen in Amsterdam ArenA

In het voetbalseizoen is Parkeergarage Amsterdamse Poort vaak vol. Ook wanneer er muziekevenementen plaatsvinden, is het lastig om nog een parkeerplek te vinden. Reserveer daarom op tijd uw parkeerplek zodat u niet later onverhoopt een andere parkeergarage moet zoeken. Met een maximale doorrijhoogte van 1.90 meter kunt u hier op één van de 243 parkeerplekken parkeren. Wanneer u een evenement wilt bezoeken in de Ziggo Dome kunt u hier ook perfect parkeren. Binnen een kwartier loopt u hier al heen. U steekt het station Amsterdam Bijlmer ArenA over, loopt langs de Amsterdam ArenA en u ziet het gebouw van Ziggo Dome al staan. Hier kunt u dus ideaal goedkoop parkeren dichtbij Amsterdam ArenA.

Parkeergarage 24/7 geopend

Heeft u meerdere activiteiten gepland waardoor u een overnachting zoekt bij Bijlmer centrum? Dan kunt u gerust een overnachting boeken bij Hampton by Hilton Hotel. Kom tot rust in hun luxe kamers en geniet van alle gemakken. U kunt vervolgens in de ochtend hier ontbijten, maar ook langs de plaatselijke bakkerij om de hoek. Tussentijds hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto. Uw auto wordt beveiligd door cameratoezicht. Daarnaast kunt u op elk moment bij uw auto, want de parkeerlocatie is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Als u nog vragen heeft over deze parkeerlocatie of het parkeren in het algemeen, bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Albert Cuypmarkt 6.2 km

AFAS Live 6.7 km

Museumplein 6.8 km

Leidseplein 7.3 km

Olympisch Stadion 7.4 km

Kalverstraat 7.5 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 7.6 km

De Wallen 7.6 km

Vondelpark 7.6 km

De Dam 7.7 km

Zuidas 7.8 km

De RAI 7.8 km

UMC Ziekenhuis 7.8 km

Foodhallen 7.8 km

Centraal Station 8 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken