De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€135,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

In de stadionbuurt is Parkeergarage AH Stadionplein te vinden. Op slechts 4 minuten loopafstand van het Olympisch Stadion Amsterdam. De parkeergarage heeft zijn naam te danken aan het feit dat het gelegen ligt onder de Albert Heijn bij het stadion. Ook wanneer u niet naar het stadion van Amsterdam moet, is deze voordelige parkeergarage handig voor geplande activiteiten. Kortom, u kunt hier goedkoop en bij het stadion van Amsterdam parkeren.

Parkeren bij Olympisch Stadion Amsterdam

Nadat u de parkeergarage uitloopt en twee bochten naar links maakt loopt u recht op het stadion af. Voor het stadion is de bushalte Olympisch stadion. Mocht u dus verder met het openbaar vervoer moeten, dan is dit een handige opstap. Als u verder met de trein moet, dan kunt u naar het station van Amsterdam Zuid gaan. Dit station is op 20 minuten afstand vanaf Parkeergarage AH Stadionplein. Ook voor andere sportactiviteiten is Parkeergarage AH Stadionplein ideaal om te parkeren. De sporthallen van Amsterdam Zuid en Het Witte Huis zijn namelijk op loopafstand te bereiken. Niet alleen voor sportactiviteiten kunt u parkeren bij AH Stadionplein, er zijn in de buurt genoeg bezienswaardigheden. Zo zit bijvoorbeeld de Openbare Bibliotheek Amsterdam Olympisch Kwartier op steenworp afstand van de parkeergarage. U kunt ook lopend of met de bus naar het VU medisch centrum (VUmc).

Overdekte parkeergarage in Amsterdam Zuid

Parkeergarage AH Stadionplein is overdekt met maximaal 118 plaatsen. Door het beperkt aantal parkeerplekken is het extra handig om vooraf uw parkeerplek te reserveren. Hiermee heeft u de garantie van een parkeerplek en hoeft u op de dag zelf niet meer te zoeken. Vooral wanneer u een groot evenement wilt bezoeken is het aan te raden om vooraf te boeken. U kunt uw auto parkeren tussen 08:00 en 22:00. Het uitrijden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Neem het zekere voor het onzekere en boek direct op ParkerenAmsterdamCentrum. Wij willen u graag helpen bij het parkeren. Daarom kunt u hier direct boeken en krijgt u de laagste prijsgarantie. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice of kijken bij onze veelgestelde vragen.

Voordelen

Uitrijden 24/7 mogelijk
Nabij Olympisch Stadion Amsterdam
Overdekt parkeren

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte openingstijden
Maximale doorrijhoogte 2.10 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Amsterdam Centrum

4 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

Stadionplein 115
1076 CM Amsterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Vooraf reserveren ging soepel en werkte heel makkelijk. ”

Fam. Van De Cruis

“Site is duidelijk, reserveren gaat makkelijk.”

B. Koeman

“Vriendelijke klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar!”

S. Aberkrom
Parkerenamsterdamcentrum.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1226 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenAmsterdamCentrum