PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage AH Stadionplein

9 uren parkeren (25/10/2021 10:00 - 25/10/2021 19:00)

In de stadionbuurt is Parkeergarage AH Stadionplein te vinden. Op slechts 4 minuten loopafstand van het Olympisch Stadion Amsterdam. De parkeergarage heeft zijn naam te danken aan het feit dat het gelegen ligt onder de Albert Heijn bij het stadion. Ook wanneer u niet naar het stadion van Amsterdam moet, is deze voordelige parkeergarage handig voor geplande activiteiten. Kortom, u kunt hier goedkoop en bij het Olympisch stadion van Amsterdam parkeren.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Stadionplein 115, 1076 CM, Amsterdam

Maximale doorrijhoogte:2,10

Parkeren bij Olympisch Stadion Amsterdam

Nadat u de parkeergarage uitloopt en twee bochten naar links maakt loopt u recht op het stadion af. Voor het stadion is de bushalte Olympisch stadion. Mocht u dus verder met het openbaar vervoer moeten, dan is dit een handige opstap. Als u verder met de trein moet, dan kunt u naar het station van Amsterdam Zuid gaan. Dit station is op 20 minuten afstand vanaf Parkeergarage AH Stadionplein. Ook voor andere sportactiviteiten is Parkeergarage AH Stadionplein ideaal om te parkeren. De sporthallen van Amsterdam Zuid en Het Witte Huis zijn namelijk op loopafstand te bereiken. Niet alleen voor sportactiviteiten kunt u parkeren bij AH Stadionplein, er zijn in de buurt genoeg bezienswaardigheden. Zo zit bijvoorbeeld de Openbare Bibliotheek Amsterdam Olympisch Kwartier op steenworp afstand van de parkeergarage. U kunt ook lopend of met de bus naar het VU medisch centrum (VUmc).

Overdekte parkeergarage in Amsterdam Zuid

Parkeergarage AH Stadionplein is overdekt met maximaal 118 plaatsen. Door het beperkt aantal parkeerplekken is het extra handig om vooraf uw parkeerplek te reserveren. Hiermee heeft u de garantie van een parkeerplek en hoeft u op de dag zelf niet meer te zoeken. Vooral wanneer u een groot evenement wilt bezoeken is het aan te raden om vooraf te boeken. U kunt uw auto parkeren tussen 08:00 en 22:00. Het uitrijden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Neem het zekere voor het onzekere en boek direct op ParkerenAmsterdamCentrum. Wij willen u graag helpen bij het parkeren. Daarom kunt u hier direct boeken en krijgt u de laagste prijsgarantie. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice of kijken bij onze veelgestelde vragen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Olympisch Stadion 0.1 km

Vondelpark 1.4 km

Museumplein 2.2 km

Albert Cuypmarkt 2.8 km

Leidseplein 2.8 km

Amsterdamse Bos 2.9 km

De Negen Straatjes 3.4 km

Jordaan 3.6 km

Kalverstraat 3.7 km

De Wallen 3.9 km

Anne Frankhuis 3.9 km

Zuidas 4 km

UMC Ziekenhuis 4 km

Foodhallen 4 km

De RAI 4 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken