PARKERENAMSTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Museumplein Bus

Zoekt u nog de ideale plek om te parkeren dichtbij het Stedelijk Museum Amsterdam? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Praktisch om de hoek van het museum bevindt zich Parkeergarage Museumplein Bus. Of u nu met de bus komt of met een personenauto, u kunt uw auto prima kwijt in deze parkeergarage. Het heeft namelijk een maximale doorrijhoogte van 4 meter. Bij Parkeergarage Museumplein Bus kunt u voordelig parkeren in Amsterdam.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Sleutel niet afgeven
  • Beveiligingscamera's

Adres
Paulus Potterstraat 1, 1071CX, Amsterdam

ParkerenĀ op loopafstand van musea

Niet alleen parkeert u dichtbij het Stedelijk Museum Amsterdam, ook kunt u lopend naar vele andere musea. Zo is het Van Gogh Museum naast het Stedelijk Museum. Daarnaast kunt u uw handen vol hebben aan het Rijksmuseum dat zich op 6 minuten loopafstand bevindt. Komt u niet zo vaak in Amsterdam? Loop dan langs het I Amsterdam Sign dat op de route ligt richting het Rijksmuseum en maak een gedenkwaardige foto!

Supermarkt in parkeergarage

De parkeergarage bestaat uit twee parkeerlagen. Naast de vele auto's, bussen en touringcars vindt u er ook een supermarkt. Hier kunt u uw laatste boodschappen doen voordat u de stad gaat verkennen. Wilt u graag iets meer te weten komen over Amsterdam? Dan kunt u perfect vanaf deze parkeerlocatie met een touringcar mee. Als u toch liever zelf op pad wilt gaan, dan heeft u hier alle mogelijkheden voor. De parkeergarage is 24/7 geopend, dus u bent niet tijdsgebonden wat betreft het parkeren. Reserveer vooraf uw parkeerplek bij ParkerenAmsterdamCentrum. Binnen een paar stappen heeft u al de garantie van een parkeerplaats. U kunt betalen met onder andere iDeal, Mastercard en Creditcard.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Museumplein 0.15 km

Leidseplein 0.6 km

Albert Cuypmarkt 0.93 km

Vondelpark 1.12 km

Kalverstraat 1.5 km

De Wallen 1.64 km

Jordaan 1.64 km

Zuidas 1.77 km

De RAI 1.77 km

Foodhallen 1.77 km

UMC Ziekenhuis 1.77 km

De Dam 1.84 km

Anne Frankhuis 1.86 km

Westergasfabriek 1.95 km

Olympisch Stadion 2.35 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken